Even voorstellen

Mijn opleidingen

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Na mijn VWO-examen heb ik de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond in Nijmegen. Vervolgens  ben ik  omgeschoold tot operatie-assistent. Maar ik was veel meer geïnteresseerd in de mens achter de patiënt. Daarom was ik naast mijn werk begonnen aan een universitaire studie Psychologie.  In 2014 heb ik  mijn master gezondheidspsychologie behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt in een centrum voor eetstoornissen.

Daarnaast heb ik onderzoek gedaan naar angst voor een operatie en de invloed van muziek. Onderaan deze pagina vind je daar meer informatie over.

Na zoveel jaar werkervaring in de gezondheidszorg op verschillende terreinen heb ik de nodige mensenkennis en medische kennis opgedaan.

 

Mijn visie

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is tussen de cliënt en mij. In een sfeer waarin men zichzelf durft te zijn, kan de cliënt zijn of haar verhaal vertellen. Ieder mens is anders, daarom vind ik een behandeling op maat erg belangrijk. Samen kijken we wat bij je past en wat haalbaar is.

 

Scholing en Lidmaatschap

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg(NFG). Deze organisaties dragen bij aan een goede kwaliteit van zorg. Zij zien er o.a. op toe dat hun leden volgens de richtlijnen handelen en voldoende aan bij -en nascholing doen. Tevens kun je er terecht met vragen. Voor meer informatie zie www.psynip.nl of www.de-nfg.nl

Uiteraard besteed ik veel aandacht aan bij -en nascholing. Zo heb ik onder andere de volgende opleidingen gevolgd: ACT, EMDR, Hypnose basistechnieken, Narratieve therapie en relatietherapie. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing op allerlei gebieden, zoals slaapproblemen, rouwverwerking, traumabegeleiding. Door aangesloten te zijn bij de beroepsverenigingen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

 

Tevens bied ik de mogelijkheid om Engelstalig gesprekken te voeren.

English speaking psychologist.

 

Angst en muziek